Tästä osiosta löydät TimerGPS HR-Basic -tuotteen tukitiedot.

KÄYTTÖOPPAAT

HR-BASIC 400 Pikaohje

Pikaopas HR-Basic -sykevyön käyttöön
PDF

FAQ

Ensiksi varmista, että laitteesi on päivitetty viimeisimpään versioon. Tarkista onko syketila kytketty päälle, voit kytkeä sykkeen päälle laitteen valikosta. (Päävalikko -> Asetukset -> Syke -> ”ON”)

“Yhdistä sykevyö” teksti tarkoittaa, että laitetta ei ole paritettu sykeanturiin. Parittaaksesi laitteet, kummankin laitteen täytyy olla päällä. Käynnistääksesi sykeanturin käynnistämiseksi, tulee sen havaita käypä sykearvo. Jos sykevyö on tiukasti kiinni hevosessa, ja silti ruudulla lukee vain “yhdistä sykevyö”, voit kokeilla tuoda laitteita lähemmäksi toisiaan.

Joskus syynä voi olla, että sykeanturi ei ole kunnolla käynnistynyt. Tämä johtuu usein huonosta johtavuudesta sykevyön ja hevosen välillä. Korjauksia tähän on sykevyön kostuttaminen johtavalla nesteellä (kuten suolavesi) ja/tai jos hevosella on pitkää karvaa, sen klippaaminen johtavan materiaalin kohdalta.

HR-Basic vyö sopii kaikenkokoisille hevosille.

Kokeile vaihtaa sen paristo uuteen. Kun pariston varaus on heikko, anturin lähetysetäisyys laskee. 

– Pariston tyyppi on ”CR2032” ja sitä voi ostaa normaaleista kaupoista

Ennen kun lähetät vyötäsi huoltoon tarkista, mitä sille voi tehdä ja paljonko se maksaa, välttyäksesi yllätyksiltä. Löydät lisätietoa Huolto-sivulta.

Shopping Cart
Scroll to Top